INGERICHTE PROJECTEN

RIENTJES MAVO MAARSSEN

Opdracht: revitalisatie en herinrichting aula

Citaverde College Nederweert

Een middelbare school met een teruglopend aantal leerlingen. Mede veroorzaakt door het feit dat het gebouw niet is meegegaan met de tijd. We hebben hier de grote en de kleine aula volledig nieuw ingericht. De vloeren zijn vernieuwd, er is geschilderd en alle meubilair is vervangen.

Gemeentehuis Bernheze

We hebben ingeschreven op een openbare aanbesteding voor het herinrichten van de publiekshal, de front- en backoffice van het gemeentehuis. De opdracht luidde: we zoeken een bedrijf die aan ons gemeentehuis een huiselijke en uitnodigende sfeer kan meegeven, waarbij de functionaliteiten van werkplekken etc. zeer belangrijk zijn.

Nordwincollege Leeuwarden

In 2016/2017 hebben wij de mogelijkheid gekregen om een aanbieding te doen voor deze school. We werden uitgenodigd en men vroeg gelijk wat ik van de ruimtes vond zoals ze toen waren.

De Nassau Breda

We hebben daar diverse ruimtes mogen inrichten: vanaf de grote aula met uitgiftebalie, de personeelskamer, de hal t/m de collegezaal. In overleg met de zeer geëngageerde directie zijn er diverse inrichtingssessies geweest waarbij we langzaam maar zeker tot het eindresultaat zijn gekomen.

De Internationale School Breda

In het verleden hebben wij de gehele Internationale School reeds ingericht. Door de koppeling aan het Mencia de Mendoza Lyceum werden wij gevraagd voor het leveren van een collegezaal.

UNIVERSITEIT NYENRODE

Hier zijn 2 collegezalen door ons ingericht incl. sloop van de oude ruimtes en het leggen van een nieuwe vloer. Het meubilair is in een ronde vorm geplaatst waarbij de schrijftableaus aan de wanden zijn bevestigd. De stoelen staan in rechte lijn achter de schrijftableaus zodat zo ergonomisch mogelijk gewerkt kan worden.

DE ROOI PANNEN horeca Breda

Wij zijn gevraagd door de directie voor het leveren van leerlingensets in 2 hoogtes en computertafels. De leerlingensets hebben wij kunnen leveren in het Pyramide-model: afwijkend van het bestaande standaard leerlingenmateriaal van onze collega’s.

Basisscholen Rotterdam e.o.

We zijn nu bezig met de restyling van 4 basisscholen in Rotterdam e.o. Wij doen daar in alle gevallen sloopwerkzaamheden en de renovatie met nieuwe vloeren, nieuw licht, schilderwerk t/m nieuwe inrichting. We zorgen ervoor dat personeelskamers, studieruimtes, aula’s, trappenhuizen etc. worden gerenoveerd en klaargemaakt voor de komende 20 jaar.

Food Innovation Academy Vlaardingen

Wij zijn gevraagd om voor Lentiz Scholengroep in combinatie met het bedrijf Royal Steensma het nieuw te bouwen schoolcomplex incl. een deel van het bedrijfsgebouw op te zetten in 3D en tot in detail een uitwerking hiervan te verzorgen op het gebied van kleurstelling, verlichtingsplan, en de te gebruiken materialen.

NHL Leeuwarden

We hebben een voorstel gemaakt om de bestaande collegezaal te restylen. Daarvoor hebben we de hellingshoek van het auditorium verminderd en het podium verhoogd. Nu wordt de zaal een stuk leefbaarder en gezelliger gemaakt. Bovendien is de zitdiepte vergroot.