INGERICHTE PROJECTEN

R.O.C. van Amsterdam,
Laan van Spartaan

Diverse maatwerk-meubelen

RK BASISSCHOOL DE VIJFSTER

Revitalisatie trappenhuis en gangen, Capelle aan den IJssel: pdf presentatie

PROCOLLEGE BEMMEL

Opdracht: revitalisatie aula, personeelskamer, lockerkasten en directiekantoren. De aula en de kantoren zijn in dezelfde stijl ingericht waarbij veel aandacht is besteed aan wandbekleding en kleur.

RIENTJES MAVO MAARSSEN

Opdracht: revitalisatie en herinrichting aula

Gemeentehuis Bernheze

We hebben ingeschreven op een openbare aanbesteding voor het herinrichten van de publiekshal, de front- en backoffice van het gemeentehuis. De opdracht luidde: we zoeken een bedrijf die aan ons gemeentehuis een huiselijke en uitnodigende sfeer kan meegeven, waarbij de functionaliteiten van werkplekken etc. zeer belangrijk zijn.

De Nassau Breda

We hebben daar diverse ruimtes mogen inrichten: vanaf de grote aula met uitgiftebalie, de personeelskamer, de hal t/m de collegezaal. In overleg met de zeer geëngageerde directie zijn er diverse inrichtingssessies geweest waarbij we langzaam maar zeker tot het eindresultaat zijn gekomen.

De Internationale School Breda

In het verleden hebben wij de gehele Internationale School reeds ingericht. Door de koppeling aan het Mencia de Mendoza Lyceum werden wij gevraagd voor het leveren van een collegezaal.

UNIVERSITEIT NYENRODE

Hier zijn 2 collegezalen door ons ingericht incl. sloop van de oude ruimtes en het leggen van een nieuwe vloer. Het meubilair is in een ronde vorm geplaatst waarbij de schrijftableaus aan de wanden zijn bevestigd. De stoelen staan in rechte lijn achter de schrijftableaus zodat zo ergonomisch mogelijk gewerkt kan worden.

MR. BAARS BASISSCHOOL

Opdracht: renovatie personeelskamer